top of page

Om Os

About

MS2 Ejendomme investerer i danske bolig- og erhvervsejendomme. Vores interesse er primært ny-opførte eller forholdsvist nye boligejendomme (lejligheder eller rækkehuse) i områder med befolkningstilvækst. MS2 Ejendomme er i dag medejer af boligudlejningsejendomme med over 350 lejligheder og rækkehuse, som enten er byggede eller på vej. Herudover investerer vi meget gerne i logistikejendomme, som er centralt beliggende og/eller ligger tæt på motorveje.

StoreStrandstræde16.png

Investeringer

MS2 Ejendomme investerer både alene men ofte også sammen med andre investorer. I forbindelse med investering i mindre ejendomme, så vil MS2 Ejendomme typisk optræde som eneejer. I forbindelse med investering i større ejendomme, så vil vi ofte investere sammen med andre investorer.  Vi har et bredt netværk af finansielt stærke investorer, som vi gerne trækker på i forbindelse med større ejendomsinvesteringer.

Privatejet Dansk Investeringsselskab

MS2 Ejendomme er 100% ejet af MS2 Holding, som er et privatejet dansk investeringsselskab. 

 

MS2 Holding investerer herudover i danske virksomheder (via MS2 Invest, se ms2invest.dk). MS2 Invest er hovedaktionær i virksomheder, der samlet omsætter for ca. DKK 1,2 mia og har ca. 750 ansatte. Én af virksomhederne er i øvrigt relateret til boliger: køkkenvirksomheden DESIGNA i Kjellerup, som sælger køkken, bad og skydedørs løsninger via cirka 45 butikker i Danmark og Norge. 

 

Vore ejendomme købes typisk i et interval mellem DKK 25 millioner og DKK 300 millioner.

Hilleroed02.png

kontakt.

MS2 Ejendomme er konstant på udkig efter nye investeringsmuligheder inden for bolig- og erhvervsejendomme. Vi investerer over hele Danmark, så tag endelig fat i os hvis du har et byggeprojekt, en bolig- eller erhvervsejendom, som du påtænker at sælge. MS2 ejendomme investerer også i grunde, hvor der kan bygges boligejendomme eller logistikejendomme.

 

Vi er erfarne sparringspartnere - og er kendte for at agere hurtigt og have korte beslutningsprocesser. 

Unknown_edited.jpg

Ieben Christensen

HEAD OF LEGAL, ADVOKAT

 

Mobile: 24 86 00 21

Email: ich@ms2invest.dk

Per_Christensen.jpeg

Per Christensen

DIREKTØR

 

Mobile: 26 32 64 15‬

Email: pc@ms2invest.dk

bottom of page